Generel information

EU Cykelrejser

Generel information

Generel information pr. 15. september 2018.

Husk tydelig angivelse af for- og efternavn på dine indbetalinger.
Indbetalinger indsættes på reg. nr. 5383 og konto nr. 0242213.

Du skal selv sørge for at være forsikret under hele turen. Herunder forsikring af din bagage og din cykel ved tilskadekomst, ridser, tyveri mv.

Vi anbefaler også man har en rejseforsikring og en afbestillingsforsikring.

Husk at undersøge om der i dine forsikringer, især rejseforsikringen, er forbehold, der gør, at du ikke er dækket efter dine ønsker, fx om der er et økonomisk ”loft” for dækningen mm.

Hvor og hvornår du skal aflevere din cykel og bagage. Information fremsendes ca. 14 dage før afrejse. Det vil også i meget god tid før afrejse kunne ses på vores hjemmeside. På vores hjemmeside www.eu-cykelrejser.dk kan du bl.a. finde vore rejsebestemmelser.

Vi anbefaler, at du hver dag på cyklen medbringer: dine sygesikringskort (skal have mere end 6 mdr. tilbage til udløb), en lamineret kopi af dit pas (den side med dit billede), din mobiltelefon, dit kreditkort og mindst 20 euro i kontanter.

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 0045 23 27 27 47 eller på info@eucykelrejser.dk.

Tilkøber du cykel og/eller bagagetransport foregår cykeltransporten i din egen papkasse med følgende max mål: HxBxL 85x25x150 cm. Papkasse inkl. indhold må have en max vægt på 20 kg.

Dvs. vejer papkasse med cykel 12 kg. har du herudover mulighed for 8 kg, du kan bruge til fx din cykelhjelm, dine cykelsko, mm.

På vores hjemmeside under ”Transport” kan du se, hvordan du pakker din cykel i en papkasse.
Du har også mulighed for at få din cykel transporteret i din egen cykelkuffert. Lige som transport i papkasse må din cykelkuffert veje 20 kg.

Du har også mulighed for at få noget bagage med vores bil, venligst kontakt os for størrelse på bagagen, og hvad prisen vil være.

Du har selv ansvaret for, at din cykel er forsvarligt pakket ned i papkasse eller kuffert. Du har også selv har ansvaret for, at din cykel kommer den rigtige bil og til aftalt tid både på transporten ud og hjem.

DER MÅ IKKE VÆRE FØDEVARER OG VÆSKER HERUNDER ENERGIDRIK, ENERGIBARER MM. I PAPKASSE / CYKELKUFFERT / ALM. KUFFERT, SOM TRANSPORTERES AF EU Cykelrejser

Tilkøber du cykeltransport afhenter og afleverer, vi cykler på Sjælland, Fyn og i Jylland. Se en detaljeret liste under ”Transport” på vores hjemmeside.

Under transport finder du en liste med oplysning om hvor og hvornår, vi opsamler cykler.