Informationer

EU Cykelrejser

Det er vigtigt, at du læser vores informationer, inden du bestiller din rejse, og inden du tager afsted.

Få gode råd til tøjvalg, til at tjekke din cykel, og hvordan turen kommer til at forløbe.

Vi sørger for trygheden

Vores informationer giver svar på eventuelle spørgsmål, du kan have.

Du kan både læse om den generelle information, når du skal på tur, nyttige informationer om turen, rejsebestemmelser og regler samt tøjvalg til turen, og hvad du skal tjekke på din cykel, og hvordan du tester det.

Vi råder alle til at læse alle vores informationer inden afgang, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?

Vi tilbyder mange forskellige cykelrejser - Derfor har vi et udvalg, som tilpasser til alle typer, der gerne vil bestille en cykelrejse.

Hvis du har spørgsmål om turene, er du velkommen til at kontakte os eller ringe på 23 27 27 47

Læs vores anmeldelse..

Karsten var en af vores første kunder, da vi startede firmaet. Siden da har han været med på alle ture, som vi har kørt indtil videre.

“Cykelrejse er en ting, som alle burde opleve. Landskabet, sammenholdet og luften er uvirkelig. Jeg har altid brugt EU Cykelrejser, fordi det føles som en rejse med en masse venner, som har den samme hobby som mig selv”.

Karsten Kristiansen

Odense, Danmark

Tryghed, nærhed og personlighed

Vi har få rejsemål, så vi kan gøre mere ud af de rejser, vi arrangerer.
Når du vælger at rejse med EU Cykelrejser, får du udover tryghed, nærhed og personlighed også vestjysk sindighed samt kvalitet og nødvendige informationer om din rejse – det er tryghed med i prisen.

I dagene op til et løb kan man som gæst hos EU Cykelrejser deltage i fællestræning. Træningen vil forgå på forskellige niveauer, så alle kan være med på et af holdene. Under træningen på de enkelte hold bliver der som regel kørt om at komme først til ”toppen”. Som motionist og uanset alder har vi stadig et konkurrencegen, og det skal jo ikke holdes tilbage – og slet ikke når man rejser med EU Cykelrejser.

EU_cykelrejser_guidet_cykeltur